O nas

O nas

Krovstvo Voglar

Podjetje Miran VOGLAR s.p., SPLOŠNO KLEPARSTVO IN KROVSTVO, skrajšano ime Miran VOGLAR s.p.., s sedežem na Vranjem Vrh 32/d, pošta 2214 Sladki Vrh, je bilo ustanovljeno 03.06.2008 v Mariboru, vpisano v poslovni register Slovenije pod številko 316-07-V01-055777/1. Podjetje je davčni zavezanec z davčno številko ID za DDV: SI70229414

Gre za dokaj mlado podjetje z velikimi vizijami in cilji v prihodnosti, ki se ukvarja s krovsko kleparskimi deli, iz tega izhaja, da je osnovna dejavnost podjetja postavljanje ostrešij in krovska dela (izvedba strehe vseh vrst naklonov z vsemi vrstami kritin) ter kleparska dela (upogibanje, izdelava in montaža vseh vrst kleparskih izdelkov-žlebovi, odtočne cevi, obrobe, kotlički, vogalniki, dimniške obrobe itd.) iz različnih vrst pločevine in ustreznih barv (bakrenih, pocinkanih, barvnih, aluminijastih itd.).

Prav tako je podjetje registrirano še za opravljanje inštalacije vodovodnih, plinskih ter ogrevalnih napeljav. Pohvalimo pa se lahko tudi s tem, da smo postali pooblaščeni izvajalec podjetja SIKA d.o.o. Trzin za izvedbo vseh vrst večnamenskih ter stanovanjskih objektov s SIKAPLAN folijo (večplastna ter večnamenska strešna folija), predvidena predvsem za ravne površine. Podjetje trenutno zaposluje pet delavcev, vendar zaradi povečanega obsega del ter obstoječih pogodb in s tem povezanih obveznostih na objektih, želimo delovni kader razširiti, kajti naš cilj je zagotoviti kupcu kar se da največjo kvaliteto naših storitev ter pravočasnost opravljenih del na objektih, kar seveda predstavlja obojestranski namen tako kupca, kot tudi izvajalca. Želimo usposobljen, organiziran in ažuren delovni kader, zaradi česar redno pošiljamo delavce na razno razna usposabljanja za vsa področja krovsko kleparskih storitev, kajti le to je uspeh do kvalitete naših storitev in zadovoljitve strankinih pričakovanj. Za to se zahvaljujemo podjetjem, ki striktno za nas prirejajo le takšna usposabljanja kot so Velux, Rubin, Tondach, Sika i.t.d.